24.07.2018 15:04
ÖDÜLLÜ; ÇAYA GÜFTE YARIŞMASI YAPILACAK..

ÖDÜLLÜ;  ÇAYA GÜFTE YARIŞMASI YAPILACAK..

Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işbirliği ile “Çaya Güfte Yarışması” yapılacaktır.

Yarışmanın amacı; Milli ve manevi değer vurgusu, Türk çayının ülkemizde ve dünyada tanıtılması. Ülkemizin dil, kültür, ekonomi ve sosyal yaşamında, Türk çayının yeri ve gücünün arttırılması ve Türk çayını en iyi anlatan şiir, söz ve ifadelerin Türk kültürüne kazandırılmasını amaçlıyor.

Seçici kurulun yapacağı değerlendirme sonucunda

1. lik ödülüne lâyık görülen esere 7.500 TL (yedi bin beş yüz Türk Lirası)

2. lik ödülüne lâyık görülen esere 5.000 TL (beş bin Türk Lirası)

3. lük ödülüne lâyık görülen esere 2.500 TL (iki bin beş yüz Türk Lirası) ödül verilecektir.

Mansiyon almaya lâyık görülen 2 (iki) esere de 500’er Türk Lirası ödül verilecektir.

Yarışmayla ilgili sorular ve görüşmeler için iletişim bilgileri:

İnternet adresi                 : http://www.rize.bel.tr/icerik/caya-gufte-yarismasi

Elektronik posta adresi  : yarisma@rize.bel.tr

Telefon                                : +90 541 229 0861

Adres : Piriçelebi Mahallesi, Menderes Blv. No:182, 53020 Rize Belediyesi Hizmet Binası Plan Proje Müdürlüğü

Merkez/Rize