28.07.2019 00:17
RİZE BELEDİYESİ ADNAN ÇAKIR VE MURAT KÖSE’Yİ RİZELİLERLE BULUŞTURDU

Rize Belediyesi 30. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında Rizeli sanatçı d Adnan Çakır  ve Murat Köse’yi düzenlenen konserle vatandaşlarla buluştu.

Sahil dolgu alanında binlerce vatandaşın izlediği konserde Adnan Çakır ve  Murat Köse sevilen şarkılarını seslendirdi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e düzenlemiş oldukları etkinlik için teşekkürlerini sunan Çakır ve Köse Rizeli olmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Konserde Başkan Metin adına Belediye Meclis üyesi  Festival Tertip Komite Başkan Yardımcısı Mehmet Kuruoğlu, tarafından Sanatçılara teşekkür plaketi takdim edildi.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Rize’li sanatçılar en kısa sürede tekrar Rizeli hemşehrileriyle bir araya gelmek istediklerini söylediler.