24.07.2018 20:36
RİZE BELEDİYESİ BİRİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI..

RİZE BELEDİYESİ BİRİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI..

Rize Belediyesi bünyesinde bulunan birim müdürlerinin  Müdürler değerlendirme toplantısı,  Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap başkanlığında yapıldı.

Bugün yapılan toplantıya belediye bünyesinde hizmet veren birim müdürleri katıldı. Dört yıllık çalışma ve  yapılan yatırımların görüşüldüğü toplantı da  Belediye Başkanı Kasap, “Kalan süremizi daha hızlı verimli ve kaliteli bir şekilde tamamlamalıyız” dedi.

Toplantı da birim müdürlerini de dinleyen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi birim müdürleri ve yöneticileri olarak  şeffaf olma noktasına dikkat çekerek, bir çok önemli çalışmalar yapıldığını, bundan sonraki süreçte ise  mevcut proje ve elimizde olan çalışmaları tamamlamamız gerekiyor dedi. Başkan Kasap, Günlük problemleri çözmek için birim müdürlerinden özverili olmalarını istedi. Çağrı merkezi ve Sosyal medyadan gelen  talep ve şikayetlere de değinen Başkan Kasap, Bu şikayet ve taleplerin çözümü noktasında çaba gösterildiğini ancak biraz daha hassasiyet gösterilmesini istedi.

Son günlerde şikayet konusu olan, Sivrisinek problemine karşı kararlı bir çözüm stratejisi olduğu takdirde sorunun devam ettiğini dile getiren Başkan Kasap, ilaçlama çalışmalarının arttırılmasını istedi. Yöneticilerle birlikte halkın da probleme karşı duyarlı olması gerektiğini vurguladı.

Soru ve Görüşleriniz