07.09.2018 14:36
‘RİZE BELEDİYESİ DOĞU PARK’ AÇILIŞA HAZIR

‘RİZE BELEDİYESİ DOĞU PARK’ AÇILIŞA HAZIR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın 2014 yılı yerel seçimlerinde ‘Hizmet Belediyeciliği’ konu başlığı altındaki projeleri arasında yer alan ‘Doğu Park’ta yapım çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Parkın yakın bir tarihte vatandaşların kullanımına açılması hedefleniyor.

Gündoğdu mevkii Hamidiye mahallesi sahil kısmında bulunan Doğu Park’ta oturma alanları, yürüyüş, koşu, bisiklet yolları, şehirler arası yolculuk yapanların rahatlıkla kullanabileceği banyo, mescit, lavabolar, üstü kapalı çocuk oyun parkı bulunuyor.

Ayrıca parkın merkezinde geçmişten günümüze kadar kurulmuş olan 16 Türk devletinin bayrakları ve bu bayrakların ortasında bulunan park anıtında Orhun Abideleri, Osmanlı Tuğrası ve Türk devletlerinde öne çıkan figürler temsil ediliyor.

Yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte parkta yapılan son çalışmaları inceleyen Başkan Kasap, ekibinden son durum hakkında teknik bilgiler aldı.

Çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Başkan Kasap, çok yakın bir tarihte parkın tamamlanıp açılışını yapacaklarını kaydetti.

Soru ve Görüşleriniz