25.01.2018 10:38
RİZE BELEDİYESİ EVLENDİRME MEMURLUĞU EK HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatıyla oluşturulan Rize Belediyesi ek hizmet binasının tamamlanmasında son aşamaya gelindi.

Mevcut Rize Belediyesi hizmet binasının karşısında bulunan ve Doktorlar Sitesi olarak bilinen binanın 3. Katında oluşturulan belediye ek hizmet alanında tadilat çalışmaları tamamlanma aşamasına gelirken, daha önce mevcut belediye hizmet binasında bulanan bazı birimlerin yeni oluşturulan alana taşınma işlemi başladı.

İlk olarak Evlendirme memurluğunun taşınma işlemi gerçekleşti ve hafta başından itibaren vatandaşlarımızın nikah işlemleri için yapmış oldukları başvurular Doktorlar sitesinin 3. katında alınmaya başlandı.

Nikah işlemi için ilk müracatların yapıldığı yeni ek hizmet alanında eskisinden daha büyük yeni nikah salonu yapılıyor. Salon çalışmalarının da sona yaklaştığı yeni alanda daha kalabalık nikah törenleri yapılabilecek.

Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu değerlendirmede, “Rize Belediyemizin var olan hizmet binasına alternatif olarak hemen karşımızda bulunan Doktorlar sitesinin 3. Katında boş olan alanı Rize Belediyesi olarak tadilattan geçirdik ve bazı birimlerimizi bu alana taşıyoruz. Evlendirme memurluğu, Rize Su Yap İş, Rize Belediyespor Kulübü gibi bazı birimlerimizin hizmet vermeye başladığı ek binamızda kısa süre içerisinde Kent Konseyi, İnovasyon Merkrezi, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü gibi birimlerimizde yer alacak. Yeni ek hizmet binamızın ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Soru ve Görüşleriniz