28.04.2023 20:41
RİZE BELEDİYESİ, HAYATİ İNANÇ’IN KATILIMIYLA “CAN VEREN PERVANELER” İSİMLİ KONFERANS DÜZENLEYECEK

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği, eğitimci yazar Hayati İnanç’ın sunumuyla “Can Veren Pervaneler” konulu konferans düzenlenecek.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi Büyük Salon’da 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 14.00’te düzenlenecek olan konferansta Osmanlı devletinden miras alınan yaşam tarzı, edebiyat, sosyal hayat ve geleneklerin neler olduğu izleyicilere eğitimci yazar Hayati İnanç tarafından katılımcılara aktarılacak.

Düzenlenecek olan konferansın başta veliler ve gençler olmak üzere her yaştan kişinin ilgiyle izleyeceği ve faydalanacağı bir etkinlik olması planlandı.