03.08.2018 16:58
RİZE BELEDİYESİ HİZMETLERİ İLE İLGİLİ ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATACAK…

RİZE BELEDİYESİ HİZMETLERİ İLE İLGİLİ ANKET ÇALIŞMASI BAŞLATACAK…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye tarafından yapılan hizmetler ile ilgili belediye sınırları içinde anket çalışması gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Kasap, çalışma için gönüllü anketörlerle bir araya geldi.

Çalışma Rize Belediye Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) Gönüllü üyeleri ile gerçekleştirilecek. Çalışma Koordinatörü; Sosyolog Doç. Dr. Levent Eraslan, yapılacak anket çalışmasının Rize’de ilk olma özelliği taşıyacağını belirterek, mahallelerde vatandaşlarla yüz yüze 16 soru sorularak, yapılacak çalışma hakkında anketörlük yapacak üyelere bilgiler aktardı.

Vatandaşların güvenine layık olmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Belediyemizi kurumsallaştırarak hizmetleri rant ve kişisel çıkar odaklı olmaktan çıkardık. Dört yıl içerisinde başlattığımız projelerin dışında, birçok park, bahçe ve yol çalışması yaptık. Yapacağınız bu anketle bize güven ve cesaret verecek tüm hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum.  Sizlere de kendinizi bu sosyal çalışma içerisinde gördüğünüz için çünkü bu sosyal çalışma ile de aynı zamanda şehrimizi tanımış olacaksınız hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Soru ve Görüşleriniz