21.01.2019 13:36
RİZE BELEDİYESİ MAKİNA PARKINA 5 YILDA 6 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın göreve geldiği 2014 yılından bu zamana kadar geçen 5 yıllık süre içerisinde Rize Belediyesi Makina Parkına teknik anlamda 6 milyon tl’lik yatırım yapılarak araç gereçler yenilendi.

Önceki yıllarda hizmet veren ve iş göremez hale gelen iş makineleri ve kamyonların yerini sıfır kilometre modern, güçlü ve son teknolojiye sahip yeni araçlar aldı. Eski araçların bir kısmına ufak çaplı tamiratlar yapılarak daha hafif işlerde kullanılmak üzere geri dönüşüme kazandırıldı.

Önceki yıllarda ihtiyaç duyulması halinde kiralama sistemine gidilmesi ve bunun oldukça maliyetli bir iş olduğu ve belediye bütçesini yıpratması göz önünde bulundurularak yapılan bu yatırım sayesinde uzun yıllar belediye bütçesine katkı sağlayacak adımlar atıldı.