03.01.2019 19:12
RİZE BELEDİYESİ TARAFINDAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ANLAMLI BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR

Rize Belediyesi tarafından Taşlıdere Mahallesinde sokak hayvanları için yapılan anlamlı projede sona yaklaşıldı.

Taşlıdere mahallesinde yapılan Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Proje alanında incelemelerde bulunan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediyemiz tarafından yapılan bu projenin sokak hayvanlarının rehabilitasyon sorununa önemli ölçüde  çözüm getireceğini belirtti.

Projenin çevre ihata duvarı çalışmaları da bittiğini de dile getiren Başkan Kasap, projenin büyük bir kısmının tamamlandığını  belirtti.