18.01.2018 16:57
RİZE BELEDİYESİN DE SEL ÖNLEMLERİ..

Rize Belediyesi, Şehrin  içerisinden akan üzeri kapalı ve olası sel felaketlerinde tıkanarak şehirde ağır tahribata yol açabilecek  Kale, Hamam, Gülbahar, Portakallık, Bağdatlı, Müftü mahallesi ve Gündoğdu da  bulunan derelerin temizliğinin yapıldığını bildirdi.

Belediye, Su ve Kanalizasyon İdaresi  ekiplerinin, iş makineleri olası taşkınların olabileceği Kale, Hamam deresi, Gülbahar, Portakallık, Bağdatlı, Müftü mahallesi ve Gündoğdu da  bulunan dereleri temizliyor.

Şiddetli yağmur öncesi tedbirleri artıran Rize Belediyesi, Derelerin Deniz taraflarından menfez içlerine iş makineleri ile girerek, temizliklerin yapıldığını bildirdi. Su ve Kanalizasyon İdaresi,  6 Ay’da bir dere temizliklerinin komple yapıldığını bildirdi.