16.06.2018 18:41
RİZE’DE BAYRAM ÇADIRI GELENEĞİ BOZULMADI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın katılımlarıyla sahil dolgu alanında yapılan bayramlaşma programında vatandaşlarla bayramlaştı.

Rize Valiliği ile Rize Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşma programı sahil dolgu alanında Rize Belediyesi tarafından kurulan bayramlaşma çadırında yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan programa, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Jnd. Alb. Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, 27. Dönem AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, askeri personel, kurum yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programının sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Rize Belediyesi tarafından hazırlanan kavurma, pilav ve ayranı alanda bulunan vatandaşlara birlikte ikram ettiler. Program vatandaşlarla sohbet ve çay ikramı ile son buldu.

Soru ve Görüşleriniz