12.10.2018 14:25
RİZE’DE BÜYÜK DEĞİŞİM

RİZE’DE BÜYÜK DEĞİŞİM

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, A Haber canlı yayınında yerel yönetimlerde atılan büyük adımları, Rize’de yaşanan büyük değişimleri anlattı.

Yaptığı projelerin dikkat çeken ve makro projeler olduğuna değinen Başkan Kasap, tamamlanan ve tamamlanma aşamasında olan bütün projeler sayesinde Rize’nin gözle görünür büyük bir değişim yaşadığını belirtti.

Başkan Kasap, canlı yayında yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti: “4,5 yıl önce göreve geldiğimizde kentsel görüntüyü ortaya çıkarmak açısından çeşitli projeler ortaya koyduk. Oyun parkları, büyük eğlence parkları yaptık. Bunlardan bir tanesi de Doğupark. Özellikle otopark sorunun çözümü için sahile 750 araçlık otopark alanı kurduk. Aynı şekilde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin iki ay içerisinde tamamlanmasının ardından 600 araçlık bir otoparkımız daha olacak” dedi.

Yaptığı çalışmalarla büyük değişimlere adım atan Başkan Kasap, daha önce küçük sayılarla var olan otopark sayısını binlerin üzerine çıkardığını ifade etti.

Sosyal belediyecilik anlamında da çok güzel hizmetlere imza attığını belirten Rize Belediye Başkanı Kasap, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik mahallelerde yapılan hizmetleri anlattı. 

Soru ve Görüşleriniz