22.08.2018 18:52
RİZE’DE HASTALARA, EMNİYET GÜÇLERİNE VE İTFAİYECİLERE BAYRAM ZİYARETİ

RİZE’DE HASTALARA, EMNİYET GÜÇLERİNE VE İTFAİYECİLERE BAYRAM ZİYARETİ


Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ile birlikte Rize’de hastanede yatan hastaları, görev başında olan emniyet güçlerini ve itfaiye erlerini ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.

Rize Devlet Hastanesinde yatan hastaları da unutmayan ve  ziyaret eden Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayırlı bayramlar diledi. Çocuk hastalıkları servisinde yatan minik hastaları da ziyaret eden Vali Bektaş ve Başkan Kasap, miniklere çeşitli hediyeler takdim etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı Hastane ziyaretlerinin ardından gece gündüz görevi başında olan itfaiyecileri, çevik kuvvet polislerini ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bütün çalışanlara hayırlı bayramlar diledi.

Vazife başında olan teşkilat mensuplarıyla bayramlaşan heyet, görev başında olan teşkilat ile birlikte çay içip sohbet etti. 

Soru ve Görüşleriniz