20.02.2019 19:10
RİZE KENT KONSEYİNDEN BAŞKAN KASAP’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, beraberinde Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bahtiyar Coruh, Ken Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Asım Can Civelek ve Kent Konseyi yönetimi, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Sobet Havasında gerçekleşen ziyarette 5 yıl içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken,  geçen 5 yıl içerisinde kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a Rize Kent Konseyi tarafından teşekkür plaketi ve hediye takdiminde bulunuldu.

Ziyarette teşekkür konuşması gerçekleştiren Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse, “Beş yıl içerisinde Rize Kent Konseyine önemli ölçüde manevi destekleriniz oldu. Bu desteğiniz olmasaydı bizler Rize Kent Konseyi olarak rahat hareket edemezdik. Görev süreniz içerisinde Kent Konseyine bakış açınız ve göstermiş olduğunuz desteklerden ötürü şahsım ve yönetimim atına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldiğim 2014 yılından itibaren şehrin belediye başkanı olarak Rize Kent Konseyimizin imkanlar çerçevesinde yanında olma gayreti içerisinde oldum. Şehirler için Kent Konseyi önemli olmakla beraber, şehrin geleceği için yapılacak işlerin içerisinde Kent Konseyi’ni de görmek bizleri mutlu etmiştir. Hep birlikte uyum içerisinde çalıştık ve olması gerekende bu şekildedir. Bundan sonraki süreçte sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Rize Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve heyeti tarafından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.

Soru ve Görüşleriniz