03.01.2019 18:17
RİZE KURBAN PAZARINDA HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLANDI

RİZE KURBAN PAZARI HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ İÇİN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Çiftekavak Mahallesi’ndeki eski mezbaha alanında 7 bloktan oluşan, inşaat alanı 32.000 m2 olan ve inşaat çalışmaları tamamlanan Rize Kurban Pazarında incelemelerde bulundu.

Başkan Kasap, “Rize Kurban Pazarı, Kurban Bayramları dışında ilimizde hayvancılık yapmak isteyenlere hayvan yetiştiriciliği için hizmet verecek. Bizler de bu sayede Rize’de eskiye nazaran gittikçe tükenmekte olan hayvancılık sektörünün önünü açmış olacağız” dedi.

6- 7 bin hayvan kapasiteli Kurban Pazarında geri sayımın başladığını ifade eden Belediye Başkanı Kasap, bu projenin Cumhurbaşkanımız tarafından yakın zamanda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine yetişeceğini belirtti.

Proje incelemelerinde Başkan Kasap'a Başkan Yardımcıları da eşlik etti.