19.01.2019 18:00
RİZE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ADAY TANITIM TOPLANTISINDA AÇIKLANDI.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısına katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un teşrifleriyle Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısına, Ak Parti Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak, Muhammed Avcı,Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize Eski Milletvekili Hikmet Ayar, Ak Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Ak Parti Eski Belediye Başkanları, Parti Teşkilatında geçmiş dönemlerde çeşitli kademelerde görev almış üyeler, mevcut teşkilatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol konuşmalarının yer aldığı Aday tanıtım toplantısında Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ta bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Başkan Kasap’a Ak Gençlik tarafından “Rize Seninle Gurur Duyuyor” şeklinde tezahüratlar yapılarak alkışlandı.

Gençlere bizler sizlerle gurur duyuyoruz şeklinde konuşmasına başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap konuşmasında; “Ülkemiz ve şehrimiz dönüm noktasından geçmektedir. Bu dönüm noktası inşallah sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde milletimizin kararlılığıyla ona yakışır bir şekilde aşılacaktır. Bizler nasıl ki 5 yıl önce görev alarak buraya geldiysek, bugünde yeni görev alacak arkadaşlara görevi devredeceğiz ve davamız için çalışmaya devam edeceğiz. Allaha şükür olsun ki 5 yıl içerisinde memleketimize hizmet etme şansı bizlere verildi. Bizlerde bunu elimizden geldiğince en güzel şekilde değerlendirdiğimize inanıyorum. Belediyemizin işleyişini kurumsal anlamda daha ileriye taşıdık. Şehrimizin yol haritasını çizdik. Bizden sonra görev alacak olan arkadaşlarda şehrimizi daha ileriye taşımak için çalışacaklarına inancım tamdır. 31 Mart 2019 yerel seçimlerde her zaman olduğu gibi ilimizde Cumhurbaşkanımıza yakışır bir sonuç çıkacağına hiç şüphemiz yoktur. Bu doğrultuda seçim çalışmalarımıza aralıksız çalışacağız” dedi.

GÖREV YAPMIŞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ REŞAT KASAP VE TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toplantıda söz alan Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek sözlerine başladı.

Ak Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, Siyasi hayatım boyunca unutamayacağım günlerden birisi bugün burada yaptığımız aday tanıtım toplantısı olacaktır. Rize’ni gösterdiği bu kararlılık ve coşku 31 Mart seçimlerinde başarıyı da peşinde getirecektir. Rizeliler sadece oyu ile değil, her daim Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti’nin arkasında olduğunu bugün burada göstermiştir. Başta Mevcut Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap olmak üzere geçtiğimiz dönemde bu şehre ilçeleriyle beraber hizmet etmek için canla başla çalışan bütün belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Ak Parti Rize Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. İl, İlçe ve Beldelerde seçime girecek Belediye Başkanı adayları şöyle sıralandı.

Rize İl Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, İlçe ve Beldelerde Ardeşen Avni Kaya, Fındıklı Mustafa Zorlu, Pazar Ahmet Basa, Hemşin H. Kazım Bekar, Çayeli Mustafa Baltacı, Güneysu Rıfat Özer, Derepazarı Ahmet Yıldız, İyidere Saffet Mete, Kalkandere Kenan Yıldırım, İkizdere Ali Fuat Yıldırım, Çamlıhemşin Osman Haşimoğlu, Kendirli Alaattin Serdar, Salarha Hasan Kara, Muradiye M. Süreyya Balcı, Tunca A. Naci Aytemiz, Madenli’de ise Necip Yazıcı aday gösterildi.

Aday tanıtım toplantısında bu süreçte aday adaylığı açıklayan tüm dava adamlarına da göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür edilerek küskünlük olmayacağı, aksine birlik beraberliğin olacağına vurgu yapıldı.

Soru ve Görüşleriniz