06.03.2018 17:06
RİZE SAHİL PARK YAZ’A HAZIR…

RİZE SAHİL PARK YAZ’A HAZIR…

Rize’nin merkezindeki en önemli yeşil alanlar dan olan Sahil Parkı gelen istek ve talepler doğrultusunda, Rize Belediyesi tarafından Aydınlatılması tamamlanarak yeni oyun guruplarıyla yaz ayına hazır hale getirildi.

Rize Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçe Müdürlüğü tarafından deniz dolgu alanında bulunan 200 bin metrekarelik Sahil parkının Aydınlatılmasının tamamlandığı bildirildi.

BAŞKAN KASAP DENETLEMİŞTİ…

Yaz aylarında önemli cazibe merkezlerinden birisi olan Rize Sahilinde yapılabilinecek düzenleme ve eksiklikleri  yaklaşık on ay önce denetleyen,  Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Etap etap yaptığı incelemelerde Rize Sahilini  Yaz’a  yakışacak şekilde eksiklerin tespitini ve acil giderilmesi gereken çalışmalara hız verilmesi için teknik ekiplere talimat vermişti.

ZARAR VERMEMELİYİZ..

Belediye Başkanı Kasap, yaptığı açıklamada ;” Çimlendirme, kent mobilyaları ve kamelyalarıyla oturma gurupları, aydınlatması ve çocuk oyun guruplarıyla  halkımızın hizmetine açılacak sahilimizde Sahil külliye proje çalışmaları da devam ediyor. Vatandaşımız yeni Aydınlatma çalışmaları ile Rize Sahilinde huzur bulacak. Halkımızın mutlu olacağı, ailesiyle huzur içerisinde dinlenebilmesi için  çalışmaları tamamladık. Yalnız halkımızdan çevreyi temiz tutmalarını ve oyun gruplarına ve çevreye zarar vermemelerini özellikle rica ediyoruz" dedi.

 

Soru ve Görüşleriniz