05.08.2018 22:07
STREETBAL TURNUVASINDA KAZANANLAR ÖDÜLLERİNİ ALDI.

Rize Belediyesi’nin öncülük ettiği 29. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında başlayan10. İrfan Köksal Eyüboğlu Streetball (Sokak Basketbolu)Turnuvası finalinde kazanan takımlar belli oldu.

Rize Belediyespor tesislerine ait basketbol sahasında düzenlenen Streetball Turnuvası final karşılaşmasında heyecanlı anlar yaşandı.

29. Uluslararası Rize Çay, Turizm ve Yaz Sporları Festivali kapsamında başlayan ve iki gün süren turnuvaya Yurtdışından, Türkiye’nin farklı illerinden ve Rize genelinden toplam 110 takım katıldı.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Gürcistan Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Kuşitaşivili, Spor Kulübü Başkanları ve vatandaşların izleyiciler arasında bulunduğu final maçında şampiyon takım Gürcistan takımı oldu.

Bayan ve Erkeklerin mücadele verdiği turnuvada, Küçük Erkeklerde, 1. Rotasızlar, 2. Yıldızlar, 3. Çaykur Rizespor ve Kural Bozanlar olurken, Bayanlarda, 1. Canik1 takımı, 2. Canik 2 takımı, 3. Gürcistan 1 takımı, Büyük Erkeklerde, 1. Gürcistan, 2. İskenderun, 3. Yıldırım Akademi takımları oldu.

Turnuvada mücadele eden takımlar arasında dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediye çekleri Rize Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Gürcistan Başkonsolos Yardımcısı Giorgi Kuşitaşivili konuk Spor Kulübü Başkanları tarafından takdim edildi.