12.10.2018 14:09
TANYEL PARKI İLE ÇOCUKLAR EĞLENCENİN TADINI ÇIKARTACAK

İlimizin farklı bölgelerinde daha önce çocuk parkı, yeşil alan ve çevre düzenleme gibi birçok çalışmaları gerçekleştiren Rize Belediyesi’nin, Reşadiye Mahallesi Terminal yanında başlatmış olduğu sosyal yaşam alanı inşaat çalışmaları devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın geçmişte yapmış olduğu mahalle ziyaretlerinde Reşadiye mahalle sakinleri tarafından dile getirilen ve Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesi vatandaşın uğrak yeri olacak.

İsmi Tanyel Parkı olarak belirlenen sosyal yaşam alanı içerisinde, Bayanlar Lokalı, Mini Basket Sahası, çocuklar için Tırmanma Duvarı, Keloğlan Evi, Keloğlan,Nasrettin Hoca,Karagöz-Hacivat figürleri, Mantar oturma alanları, Yer Santrancı oyun alanı, Ağaç Salıncak, Çocukların ilgisini çekecek duvar boyama, Tırtıl Bank, Kamelyalar, Aydınlatma Direkleri bulunuyor.

Park alanı tamamlandığında mahallede ikamet eden vatandaşlar çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alana sahip olmuş olacaklar.


Soru ve Görüşleriniz