08.06.2018 18:42
TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, RTEÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI…

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, RTEÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI…

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)’de düzenlenen 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katıldı.

RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ile öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

 

Açılış konuşmasında Öğrencilere seslenen RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın ardından  sırasıyla  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı 27. Dönem Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, mezun olan öğrenci ve velilere tavsiyelerde bulunup hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Protokol üyeleri daha sonra mezuniyet töreninde birinci ikinci ve üçüncülük alan fakülte öğrencilerine hediye takdiminde bulundu. Tören Şapka fırlatma ve Protokol üyeleri ile çekilen toplu fotoğraf ile sona erdirildi.

Soru ve Görüşleriniz