26.01.2018 13:24
TCG YILDIRIM SAVAŞ GEMİMİZ RİZE LİMANINDA ZİYARETE AÇILDI

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait TCG Yıldırım F-243 adlı savaş gemisinde görevli rütbeli personel Rize Belediyesini ziyarette bulundular.

Karadeniz Uyum Harekatı kapsamında Rize Limanına yanaşan TCG Yıldırım F-243 adlı Fırkateyn gemi komutanı Deniz Yrb. Bülent Ceylan ve beraberindeki askeri personel Rize Belediyesine ziyarette bulundular. Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ın il dışı programı dolayısıyla rütbeli personeli Rize Belediye Başkan Vekili Coşkun Yeğen ağırladı.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Ülkemizin yerli ve milli savaş gemileri üretimi konusunda son zamanlarda atılan adımların gurur verici olduğu ifade edilirken, ziyaret esnasında içilen Rize Çayı’nın bahçeden demliğe gelene kadarki süre içerisinde geçmiş olduğu işlemlerle ilgili Başkan Vekili Coşkun Yeğen tarafından misafirlere bilgiler aktarıldı.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı hediyeleşme ile son buldu.

Askeri gemimiz 26- 27-28 Ocak tarihleri arasında üç gün boyunca 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Rize limanında halkın ziyaretine açık olacak. Savaş gemimizi gezmek isteyen ve detaylı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımıza gemide görevli personel eşlik edecek.