06.09.2018 13:24
TOPHANE MAHALLESİ ADIM ADIM DOLAŞILDI…

TOPHANE MAHALLESİ ADIM ADIM DOLAŞILDI…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, merkez ve kırsal mahalleleri adım adım dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.Başkan Kasap, mahalle ziyaretleri kapsamında, başkan yardımcıları ve Tophane mahalle muhtarı ile mahalleyi adım adım dolaştı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe ve Su Kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Tophane Mahallesindeki yapımı devam eden Kur-an kursu inşaatınıda ziyaret eden Başkan Kasap, daha sonra Tophane Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Tophane Mahallesinde, mahalle içi yollarda yapılan sıcak asfalt ve beton çalışmalarını inceleyen Başkan Kasap,  Teknik Başkan yardımcıları ve Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali’den devam eden çalışmaları da görmek istediğini söyledi.

Tophane mahallesinde, Kız sanat’a çıkan merdivenli yolu da inceleyen Belediye Başkanı, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. İncelemeleri sırasında Vatandaşların istek ve taleplerini de değerlendiren Başkan Kasap, mahalle sakinleri ile yapılan istişarelerin, uygun periyotlarda yerine getirilmesi talimatını verdi.

 

Soru ve Görüşleriniz