21.06.2018 16:18
TOPHANE MAHALLESİ AK HİZMETTEN MEMNUN

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mesai gününün bir bölümünü Tophane mahallesine ayırarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti teşkilatıyla birlikte Tophane Mahallesine ziyarette bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kapı kapı gezerek mahalle sakinleriyle görüştü.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Rize Belediyesi’nin mahallede yapmış olduğu alt yapı, yol, su ve eğitim alanındaki çalışmalarından bahseden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, bu çalışmaların daha fazlasının devam edebilmesi için önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye tam destek verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

 Başkan Kasap, Rize Belediyesi’nin mahallede yapmış olduğu çalışmaları nasıl bulduklarını ve eksikliklerinin olup olmadığını sordu.

Başkan Kasap’ın sorusu karşısında;  mahalle sakinleri çalışmaları takdirle karşıladıklarını ifade ederek Başkan Kasap’a mahallelerine gösterdiği ilgi alakadan dolayı teşekkür ettiler. Vaatlere değil, icraata ve yapılan işlere baktıklarını ifade eden Tophane Mahallesi sakinleri, bu nedenle gönüllerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olduğunu dile getirdiler.

Başkan Kasap, sokak ziyareti sırasında mahalle muhtarı Abdurrahman Koçali ile birlikte mahallede yaşayan 96 yaşındaki İsmail Hakkı Akaslan’ı evinde ziyaret ederek sohbette bulundu. Evinde ziyaret ettiği ve yolda karşılaştığı yaşlılarla eski yıllarda çekilen sıkıntıları konuşan Kasap, dillerinde duaların eksik olmadığı yaşlılardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua etmelerini istedi.

Soru ve Görüşleriniz