26.09.2018 15:23
TOPHANE MAHALLESİNİN EĞİTİM VE SOSYAL ALANDA GELİŞİMİ YEMEKLİ TOPLANTIDA GÖRÜŞÜLDÜ

Rize Belediyesi Tophane Mahallesi Etüt Merkezi ile Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde görevli gönüllü öğretmenlerle, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı başlangıcı çerçevesinde Rize Belediyesi ile Tophane Muhtarlığının koordinesinde verilen yemekli toplantıda bir araya gelindi.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdür Altuğ Verdi, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü İhsan Çelik, Tophane Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Koçali ve Tophane Mahallesi’nde görevli gönüllü öğretmenlerin katılımıyla yapılan toplantıda bir çok konuda değerlendirmeler yapıldı.

Rize Belediyesi’nin koordinesinde yaklaşık 4 yıl önce Tophane mahallesinde faaliyet vermeye başlayan Etüt Merkezi, mahalleye eğitim alanında katma değer oldu. Halk Eğitim Merkezi ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nün destekleriyle gönüllü öğretmenler öncülüğünde mahallede ikamet eden okul öğrencilerinin okuldan arta kalan zamanlarda bilgilerine bilgi katmalarında önemli rol oynayan Etüt Merkezi’nin 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında işleyiş süreci toplantıda görüşüldü.

Eğitim ve Tophane Mahallesinin gelişimi alanında önemli konuların görüşüldüğü yemek programı sonunda, mahalleye kazandırılan hizmetler ve verilen desteklerden ötürü Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdür Altuğ Verdi, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü İhsan Çelik’e mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali plaket takdiminde bulunarak teşekkür etti.

Soru ve Görüşleriniz