02.10.2017 09:42
YAŞLILAR EN BÜYÜK HAZİNEMİZDİR

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz.” ifadelerini kullanan Belediye Başkanımız yayımladığı mesajında şunları dile getirdi:

“Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Onlar toplumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği ve çabası olan en büyük hazinemizdir.

Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin “Dünya Yaşlılar Günü”nü kutlarım. Kendilerine huzur içerisinde sağlıklı ömür dileyerek, ellerinden öper, sevgi ve saygılarımı sunarım.”