18.07.2020 17:30
YÜRÜYÜŞ YOLU VE PLAJ’DA İNCELEME..

YÜRÜYÜŞ YOLU VE PLAJ’DA  İNCELEME..

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden İslampaşa mahallesi  Sahil Yürüyüş Yolu ve Alipaşa  Plajı´ndaki çalışmaları Başkan yardımcısı Aydın Bilsel’le inceledi.

İslampaşa Sahil Yürüyüş Yolu ile Alipaşa Plajı´ndaki çalışmaları belediye başkan yardımcısı , Fen işleri ve Su Kanalizasyon  müdürleriyle birlikte inceleyen Rize Belediye Başkanı Metin,  Alipaşa Plajı´nın çevre düzenlemesi ve hazırlanması için gereken çalışmaların devam ettiğini ifade etti.  Başkan Metin, “Halka en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarımız devam ediyor. Yazın gelmesi ile birlikte hem denize girmek, hem de ailesiyle güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşların, plajda ve denizde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına gereken tüm önlemleri almaya çalışıyoruz. Halkın can güvenliği, sağlığı ve bu konudaki memnuniyeti bizim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı.

İncelemelerin ardından Başkan Metin ve beraberindeki heyeti Alipaşa’lı vatandaşlar mahalle deki çay evine davet ederek mahalle sorunlarını sohbet eşliğinde değerlendirdi.

 

Soru ve Görüşleriniz