17 Adet Semt Sahası Yapımı

Proje Durumu   :  Tamamlanan
Yapım Yılı   :  -

Rize Belediyesi olarak gençlerin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri için Spor Toto Başkanlığı ile ortak yürütülen proje kapsamında  15 adet semt sahası, 1 adet Streetball sahası ve 1 adet halı saha yapılarak hizmete açılmıştır.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr Reşat Kasap “Özellikle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak ve spora yöneltecek çalışmalarımıza önem veriyoruz. Spor Toto Teşkilatıyla yaptığımız görüşmeler sonucuyla bize hibe olarak toplamda 1 buçuk milyon liralık, şehrimizin çeşitli bölgelerinde 17 semt sahası çalışmalarına devam ediyoruz.  Sahalarımızın amatör spora da katkı sağlamasını istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Kasap, Bir buçuk milyon liraya mal olan Sahaların Işıklandırma projesinin de tamamlandığını söyleyerek,” Semt Sahalarımızın ışıklarını açtık. Artık,  gündüz işinde gücünde okulda olan genç ve yetişkinlerimiz akşam saatlerinde de  sahaları kullanabilecek.  İnanıyorum ki bu çalışma spor kalitemizi de yükseltecektir. Bu Hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”dedi.