14.02.2020 08:35
1. Kur Gürcü Dili Eğitim Programı

Gürcü Dili Eğitim Programı Duyurusu

Mağdur Ailelere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (MAYDD) başvurusu üzerine Rize Belediyesi tarafından 2.si düzenlenen; sertifikalı "1. Kur Gürcü Dili Eğitimi" programı düzenlenecektir.

Kursumuz 25 Şubat 2020 tarihinde başlayıp, hafta içi iki gün (Salı-Perşembe ) saat 17.30'dan sonra olmak üzere toplam; 40 saat sürecek olup; (Kurs gün ve saatleri değişkenlik gösterebilir) Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde uygun dersliklerde verilecektir. Başvurular 17-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bizzat yapılacaktır. Kursiyerler başvuru sırasına göre belirlenecek olup; kontenjan dolduktan sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

İlgililere saygı ile duyurulur..

İletişim İçin: 444 50 53 (Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü)