Sıfır Atık Yönetimi Bilgilendirme Toplantısı

Etkinlik Tarihi   :  08/05/2018
Başlangıç Saati   :  14:00
Yer   :  Rize Ticaret Borsası Konferans Salonu

2018 yılı başında “Sıfır Atık Projesi” Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından başlatılmış olup projeyle israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılmasına, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir.

Belediye olarak, çevrenin korunması ve gelecek nesillere daha iyi bir ortam bırakmak arzusuyla “Sıfır Atık” Projesinin hayata geçirilmesi ve kamu kurumlarını bilgilendirmeye yönelik olarak 8 Mayıs 2018 tarihinde 14:00-16:30 saatleri arasında Rize Ticaret Borsası Konferans Salonunda “Belediyelerde Sıfır Atık Yönetimi” bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.