23.04.2020 22:43
100. YIL COŞKUSU RİZE’DE TEK YÜREK OLDU! İSTİKLAL MARŞINI OKUDU…

100. YIL COŞKUSU RİZE’DE  TEK YÜREK OLDU!  İSTİKLAL MARŞINI OKUDU…

Rize’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İstiklal Marşı coşkusu balkonlarda yaşandı. Binlerce çocuk Aileleriyle İstiklal Marşı'nı balkonlardan gür bir sesle okudu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi  açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Rize belediyesinin organize ettiği, Havai Fişek ve Dilek Feneri görsel etkinliğini Rizeliler saat 20.45 de sahil boyunca evlerinin  balkonlarından izledi.

Çocuklarımıza moral ve motivasyon sağlayan coşku dolu bu dakikaların ardından, Saatler  21.’i gösterdiğinde şehrin farklı noktalarına yerleştirilmiş  yüksek ses sistemleriyle İstiklal Marşımızı Aileler çocuklarıyla balkon ve pencerelerden hep beraber söylediler.

Saat 21.00 da Aynı anda Aynı heyecanı,  Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’de oğluyla birlikte evinin balkonunda yaşadı.  Binlerce çocuğun balkonlardan gür bir sesle okuduğu İstiklal Marşı için Belediye Başkanı Metin, tüm çocuklarımızı yürekten kucaklıyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

Soru ve Görüşleriniz