28.10.2017 14:28
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA ANIT’A ÇELENK SUNULDU

Cumhuriyetin kuruluşunun 94. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Rize Valiliği tören alanında anıta çelenkler sunuldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Rize Valiliği tören alanında yapılan çelenk sunma törenine, Rize Vali yardımcıları Emre Nerbioğlu, Abdullah Şen, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Rize Vali yardımcısı Emre Nebioğlu ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Kutlama etkinlikleri 29 Ekim 2017 Pazar günü ( yarın ) saat 10.00’da Rize Valiliği önünde yapılacak olan resmi törenle devam edecek.