10.05.2019 21:38
5.Günde “MÜSİAD’la İftar buluşması.

Rize Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği “Gönül sofrası” binlerce kişinin buluşma noktası oldu.

Rize Belediyesi'nin dağıttığı yemeklerle Kur’an-ı Kerim ve Vaiz eşliğinde iftarlarını yapan vatandaşlar, Ramazan’ın Beşinci  gününde de  oruçlarını hep birlikte açtı. Kültürpark Taç Salon Balkon ve bahçesinde yaklaşık 1500 kişi oruç açmanın hazzını yaşadı.

Sahil dolgu alanı üzerinde Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan iftar’ı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda binlerce Rizeli nin katılımı ile gerçekleşiyor. 5.İftar Bu akşam “MÜSİAD” tarafından verildi. Yemeğe Rize Milletvekilimiz Muhammed Avcı, Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Müsiad Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Kurum Kuruluş temsilcileri iştirak etti.