05.06.2018 17:48
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı 27. Dönem Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek Rize Belediyesi’nin devam eden proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Kasap’tan bilgiler aldı.

27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Kasap,  kendisine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek devam etmekte olan proje çalışmalarıyla ilgili Yazıcı’ya bilgilendirmede bulunarak, Meydan Projesi’nin inşaat çalışmasını birlikte kamera ekranında incelediler ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması durumunda yıl sonuna kadar bitirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Ayrıca Belediye Başkanı Kasap, içerisinde belediye çalışmalarının bulunduğu yeni hazırlanan “Hizmette 4 Yıl” isimli dergi çalışmasını milletvekili adayı Hayati Yazıcı’ya takdim etti.