15.08.2020 18:25
BAKAN KURUM’DAN RİZE BELEDİYESİNE ZİYARET…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de gerçekleştirmiş olduğu toplu açılış töreni programı dolayısıyla Rize’ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Rahmi Metin ile makamında bir araya geldi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Belediye Başkanlık makamında bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de yapım aşamasına gelen ve yapımı devam eden yatırımlarla ilgili Başkan Rahmi Metin’den bilgiler aldı.

Bakan Kurum ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi, Belediye Blokları, Millet Bahçesi, Kültür Sokağı, Sosyal Tesis projeleri ve sahilde devam eden dolgu çalışmalarının hangi aşamada olduğuna dair görsel sunum eşliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a bilgilendirmede bulundu.

Bilgilendirme toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Metin’in Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a hediye takdimiyle son buldu.