06.11.2017 16:41
BAŞKAN KASAP’A EBRAR BAŞOĞLU’NDAN ZİYARET

Denizciler İlkokul Öğrencisi Ebrar Başoğlu, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti. Genç öğrenci Ebrar, Belediye Başkanımız’ı çok sevdiğini söyleyerek, Başkan Kasap’ı Okullarını ziyaret etmesi için davet etti.

13 yaşında ki Ebrar Başoğlu ve Halası Eda Cansız’ı Başkan Kasap, makamında kabul etti.

Rize Merkez Denizciler İlkokulu öğrencisi  Ebrar Başoğlu, Belediye çalışmaları ve Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ı seçildiği günden itibaren takip ettiğini söylediBaşkan Kasap, makamında ağırladığı Hala Eda Hanım ve Genç öğrenci Ebrar ile bir süre sohbet etti. Belediye Başkanımızı çok sevdiğini dile getiren Ebrar’a Başkan Kasap, duygu ve düşüncelerinden ötürü teşekkür etti. Eğitim ve öğretimin kendisi için  çok önem teşkil ettiğini dile getirdi. Planlı ve programlı çalışmasına özen göstermesini söyleyen Başkan Kasap, Genç öğrenci Ebrar’a Satranç Kitabı hediye etti.

Ebrar Başoğlu ve Halası Eda Cansız, kendilerini çok candan ve sıcak karşılayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a çok teşekkür ederek  ziyaretlerini tamamladılar.