04.06.2018 17:14
BAŞKAN KASAP, DÖRT MAHALLEYİ GEZDİ…

BAŞKAN KASAP, DÖRT MAHALLEYİ GEZDİ…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle gezilerini sürdürüyor. Başkan Kasap, bugünde dört mahalleye giderek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde inceledi.

 

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, AK Parti Merkez İlçe teşkilatı ile Gülbahar Mahallesinde öğlen namazını eda ettiler.  Belediye Başkanı ve beraberindekiler daha sonra sırasıyla Bağdatlı, Portakallık ve İslampaşa mahallelerinde incelemelerde bulundu. Muhtar ve vatandaşların istek ve taleplerini yerinde izledi.

Yapılması gereken çalışmalar için Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen’e gerekli talimatları veren Başkan Kasap, 46 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Kasap, mahalle ziyaretlerinde bir fırına girerek vitrinden aldığı Baston ekmeğini fırın ustalarına göstererek“bu Baston ekmeğine belediye olarak biz dokunduk markalaştırdık. Mutlaka bir dokunuşunuz da sizin olmalı. Vatandaşlarımızda sahip çıkmalı el ele vererek Baston ekmeğimizi dünyaya tanıtmalıyız” diye konuştu.

 

Soru ve Görüşleriniz