23.03.2018 17:20
BAŞKAN KASAP, GENÇLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ile Rize Kent Konseyi’nin “Gençliğe Bir Fidanda Sen Dik” sloganıyla Rize İnşaat Mühendisleri Odası'ndan alınan destekle ortaklaşa yürütmüş oldukları çalışma kapsamında okul bahçeleri yeşeriyor.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ile Rize Kent Konseyi’nin ortak hareketi, Rize İnşaat Mühendisleri Odası'nın katkılarıyla  Rize Merkezde bulunan okulların bahçelerine yönelik fidan çalışması başlatıldı. “Gençliğe Bir Fidanda Sen Dik” sloganıyla yürütülen çalışmalar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinden başlatılarak farklı okul bahçelerinde gün içerisinde devam etti.

Fidan dikme etkinliğine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Bugün burada siz değerli öğrencilerimizin yüzündeki heyecanı görmemek mümkün değil. Bende Rize Belediye Başkanı olarak sizlere destek amaçlı aranızda bulunuyorum. Rize Belediyesi olarak okullarımızın bahçelerine daha fazla yeşille buluşturma gayreti içerisindeyiz. Paydaşlarımızla birlikte bu tür faaliyetlerimizi her yıl gerçekleştirmekteyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kent Konseyi Başkanı Sadullah Köse ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu öğrencilerle birlikte fidan dikerek, dikilen ağaç fidanlarına birlikte can suyu döktüler.

Etkinlik sonrası Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yakup Karali’yi makamında ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi.

Soru ve Görüşleriniz