13.04.2018 15:46
BAŞKAN KASAP, “ MİNİK ELLERLE” 100 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU…

BAŞKAN KASAP, “ MİNİK ELLERLE”  100 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye Park Bahçe Müdürlüğünün destekleriyle Orman Haftası nedeniyle öğrencilerle 100 fidanı toprakla buluşturdu.

Orman Haftası nedeni ile Orman Müdürlüğünün katkılarıyla 100 Fidan, Gülbahar Hatun Anaokulu, Hacere Usta Anaokulu ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) öğrencileri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ile birlikte “Orman Haftası” anısına Rize Çiftekavak Sahilinde hatıra ormanı oluşturdu. Gülbahar Hatun Anaokulu, Hacere Usta Anaokulu ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Öğretmenleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a  ve Rize Orman Müdürlüğü’nün miniklerin hatıra ormanı talebini yerine getirme de destek oldukları için teşekkür ettiler.

Rize Belediye Başkanı, Çocuklarımıza ormanın, ağacın, güzel ülkemizin önemini öğretmeye gittiğimiz de yaşadığımız bu güzel kareye çok sevindik. Yeşile, geçmişimize, ecdadımıza ve geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza bu önemi ve özeni gösteren kurum kuruluş ve çalışanlarıma tüm çocuklarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrenciler tarafından 100 çam fidanı, açılan çukurlara belediye Başkanı  ve öğretmenlerin yardımıyla dikilerek can suları verildi. Düzenlenen etkinlikte öğretmenler de birer fidan dikti.

Soru ve Görüşleriniz