04.06.2018 21:23
BAŞKAN KASAP, MUHTARLARIN İFTAR KONUĞU OLDU…

BAŞKAN KASAP,  MUHTARLARIN İFTAR KONUĞU OLDU…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Muhtarlar federasyonu ve Rize Muhtarlar derneğinin birlikte düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı.

Muhtarlar federasyonu ve Rize Muhtarlar derneğinin birlikte düzenlemiş olduğu iftar programında İl Jandarma Komutanlığından Jandarma Binbaşı Özgür Çeşmeci, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Savaş Zengin, Muhtarlar federasyon Başkanı Mustafa Erbaş, Muhtarlar derneği Başkanı Recep Sakal, Akparti Aday Adayı Rahmi Metin, Muhtarlar,Rizeli işadamları, kurum kuruluş müdürleri ve çalışanlar bir araya geldi.

Rİze Öğretmen evinde tertip edilen İftar yemeği dernek Başkanı Recep Sakal’ın açılış konuşması Federasyon Başkanı Mustafa Erbaş’ın dua sıyla başladı.

Program sonunda bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap;”Ramazan ayı birlik ve beraberliğin yoğun şekilde yaşanıp hissedildiği bir ay. Her akşam farklı bir davette vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Bugünkü iftarımızda da siz muhtarlarımızla birlikteyiz bundan da çok mutluyuz. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız hizmetleri kabul eylesin” diye konuştu.

 

 

Soru ve Görüşleriniz