24.01.2018 15:04
BAŞKAN KASAP MUHTARLARLA TOPLANTIDA BULUŞTU

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap merkez mahalle muhtarlarımızla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Belediye Başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Rize Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş ve merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek yaklaşık 3,5 yıllık bir süre içerisinde mahallelerimizde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Üç buçuk yıllık görev süresi içerisinde fırsat buldukça mahalle muhtarlarıyla çeşitli istişare toplantıları düzenleyen Başkan Kasap, gerçekleştirdiği son toplantıda alt yapı, çevre düzenlemesi, yol, sorunu gibi birçok çalışmayı muhtarlarımızla değerlendirdi. 2018 yılı içerisinde nelerin yapılabileceği konusunda istişarelerin yapıldığı toplantıda muhtarların talepleri değerlendirmeye alındı.

Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, Afrin Zeytin Dalı operasyonuna katılan ordumuza muhtarların desteğinin tam olduğunu belirterek Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a kendilerine tahsis edilen yeni dernek yeri için göstermiş olduğu ilgilerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap konuşmasında, “Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu ifadesiyle sözlerine başlayarak, Afrin Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan Mehmetçik için dua da bulundu ve Allah’ın izniyle zafer bizimdir sözlerine yer vererek konuşmasına devam etti.

Başkan Kasap Konuşmasında; Tüm mazlumların umudu hemşerimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her türlü zorluklara karşı ayakta kalabilmek için vermiş olduğu bu mücadelede sergilemiş olduğu dik duruşu doğrultusunda dış güçlere karşı ülkemizin vermiş olduğu mücadelelerde şehit düşenlere Allahtan rahmet, geride kalanlara sabır, gazilerimize sağlıklı yaşam dileklerinde bulundu.

MUHTARLARIMIZIN KONUMU ÖNEMLİ

Muhtarlarımız mahallelerimizin yöneticileri olarak önemli bir konumda yer almaktadır. Rize Belediyesi olarak daha verimli çalışmalara imza atmak için muhtarlarımızla göreve geldiğimiz günden bu yana diyalog içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Zaman zaman bir araya gelerek taleplerini dinliyor, imkanlar çerçevesinde gelen taleplere hizmetle cevap veriyoruz. Bizleri bu toplantıda bir araya getiren Rize Muhtarlar  Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Soru ve Görüşleriniz