03.11.2017 16:36
BAŞKAN KASAP OKÇULAR ENSTİTÜSÜ AÇILIŞINA KATILDI.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İstanbul Okmeydanı’nda hizmet vermeye başlayan Okçuluk Araştırmaları Enstitüsü açılışına katıldı.

Geçmiş yıllarda ateşli silahların keşfinden önce savaşlarda ve avcılıkta, sonraki yıllarda sportif maksatlarla kullanılmakta olan okçuluğun günümüzde yaşatılması adına Okçuluk Vakfı tarafından İstanbul Okmeydanı’nda inşa edilen Okçuluk Araştırmaları Enstitüsü açılışı törenle yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Okçuluk Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Haydar Ali Yıldız, Mütevelli Heyet üyesi Bilal Erdoğan, RTEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Rize Eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkanları, Bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Okçuluk Vakfı Mütevelli Heyet üyesi Bilal Erdoğan’ın konuşmasının ardından Okçuluk Araştırmaları Enstitüsü açılış kurdelesi dualarla kesildi.

Açılış programında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap 2017 yılında okçuluk yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini takdim etti.