31.07.2018 16:34
BAŞKAN KASAP SOKAK ZİYARETLERİNE TAŞCIOĞLU CAMİİ ÇEVRESİNDE DEVAM ETTİ.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ziyaretleri programı çerçevesinde Taşcıoğlu Camii çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Dört yıl içerisinde Rize Belediyesi’nin merkez mahallelerimizde yol sorunu, alt yapı, çevre düzenlemesi çalışmaları gibi bir çok konuda yapmış olduğu yatırımları vatandaşlarla birlikte sohbet havasında istişare eden Başkan Kasap, elinde bulunan “Hizmette 4 Yıl” isimli dergiyi esnaf ve vatandaşlara takdim etti.

Sohbet esnasında aslen camiönü mahallesinde ikamet eden bir vatandaş, Belediye Başkanı Kasap’a mahallesinde yaşadıkları sol sorununun çözümü noktasında yapılan yol çalışması için teşekkürde bulunarak Rize Belediyesi çalışmalarını beğendiklerini ifade etti.

Bir diğer vatandaş ise, Rize Belediyesi’nin 4 yıl içerisinde ülkede yaşanan onca olumsuzluklara karşı imkanlar çerçevesinde iyi işler çıkardığına vurgu yaparak, bundan sonraki süreçte daha iyi hizmetler yapılacağını beklediklerini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, belediye olarak daima vatandaş için çalışma gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

 

 

Soru ve Görüşleriniz