22.04.2018 19:46
BAŞKAN KASAP’TAN “23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

BAŞKAN KASAP’TAN “23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kasap, mesajında; “Milletimizin aynı amaç doğrultusunda Meclis çatısı altında birleştiği 23 Nisan 1920, İstiklal mücadelesinde zafere ve Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda önemli bir dönüm noktasıdır.

Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin kaynağıdır. Ulusumuzun en değerli varlığı olan çocuklarımız; barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesidirler.” ifadelerini kullandı.

Mesajında çocuklara seslenen Başkan Kasap; “Sevgili çocuklar, sizden en büyük temennimiz tarihimizi okuyup, anlayıp, ders çıkarmanızdır. Vatan topraklarının nasıl kazanıldığını, korunduğunu görün. Dalgalanan bayrağımızın, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın kutsiyetini anlayın. Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Sevgi dolu yüreğiniz, hoşgörünüz ve iyi niyetiniz barışın temelini oluşturacaktır. 

Yeni Türkiye’nin neferleri siz gençlersiniz! Tüm mücadelemiz sizlere güzel bir gelecek bırakmak içindir. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye’si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu, sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Ülkemizin en büyük teminatı sizlersiniz.

Bu aşamada geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri, araştıran ve sorgulayabilen donanımlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak biz yöneticilerin en önemli görevlerinden bir tanesidir. Bu sebeple çocuklarımıza sahip çıkacak onların yarına daha umutlu ulaşması için gayret edeceğiz. Çocuklarımıza hediye edilen bu bayram, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğimizin daim olması adına coşkuyla, mutlulukla anılmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. yıl dönümünü ve 23 Nisan 1920 Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum.  Sizleri en samimi duygularla kucaklıyor ve hepinizin gözlerinden sevgiyle öpüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Soru ve Görüşleriniz