09.06.2018 15:15
BAŞKAN KASAP’TAN BAYRAM ÖNCESİ VATANDAŞA ZİYARET

Vatandaşların istek ve taleplerini dinlemek üzere hafta sonu mesaisi yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Belediye Meclis Üyeleri Davut Soykan, Dursun Bilgili, Ak Parti Merkez İlçe teşkilatıyla birlikte Kale mahallesi küçük sanayi sitesi, Cumhuriyet Caddesi ve Menderes bulvarı güzergahı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek cevre esnafına hayırlı ramazanlar dileklerini iletti ve kendileriyle bir süre sohbette bulundu. 
Hafta sonu mesaisine ekibi ile birlikte Kale Camii’nde kılınan öğle namazı ile başlayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, gezdiği yerlerde bazı esnaf ve vatandaşların kendisine, “Başkanım, Rize’ye il dışından geliyorum adınızı ve hizmetlerinizi çok duydum dedi.

Kale küçük sanayi sitesi esnafı belediye başkanı Kasap’a, çiftekavak mahallesinde yapılan yeni sanayi sitesi için teşekkür ederek biran önce yeni yerlerine geçmek istediklerini belirttiler.

Bazı vatandaşlar ise, biz bu ülkede ve ilimizde geçmişte çok sıkıntılar çekmiş insanlarız, hizmeti kimlerden aldığımızı çok iyi biliyoruz. Allah nasip ederse daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağız” demesi üzerine;

Belediye Başkanı Kasap, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatı geçmişten günümüze daima hizmet için mücadele vermiş kişilerdir.  Ak Parti hükümeti ile ülkemiz nerelerden nerelere geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizlerde Rize Belediyesi olarak mahalle mahalle vatandaşımıza hizmetimizi götürme gayretindeyiz” dedi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberindeki ekip, gün içerisinde üç ayrı noktada sürdürmüş oldukları ziyaretlerde vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Soru ve Görüşleriniz