06.10.2017 16:03
BAŞKAN KASAP’TAN DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE ÖZEL ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof.  Dr. Reşat Kasap, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan yaşlıları Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Ziyarette tulum çalındı, atma türkü sanatçısı Ahmet Çakar tarafından türküler söylendi. Rehabilitasyon merkezinde kalmakta olan yaşlıların oldukça memnun oldukları görüldü.

Başkan Kasap, rehabilitasyon merkezi sakinleriyle sohbet edip ihtiyaçlarını sordu. Yaşlılara isimlerinin yazılı olduğu kalemleri ve çiçek hediye eden Başkan Kasap, rehabilitasyon merkezinin çevre düzenleme işlerine de belediye imkanlarınca destek verdi.

Başkan Kasap, yaşlıları her fırsatta ziyaret etmek gerektiğini, onların bilgi, birikim ve tecrübelerinden her daim faydalanmak gerektiğini ifade etti.

Rehabilitasyon merkezi ziyareti karışlıklı sohbet ve birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.