11.09.2017 20:30
BAŞKAN KASAP’TAN HACI ZİYARETİ..

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren şehrimiz esnaflarından Selçuk Kasap’ı beraberinde Özel Kalem Müdürü Enes Büyük’le birlikte ziyaret etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ziyaretlerine devam ediyor. Ev ziyaretlerinde yakın ilgiyle karşılaşan Başkan Kasap, bu akşam da Hac vazifesini yerine getiren şehir esnaflarından iki çocuk babası Selçuk Kasap’ı ziyaret etti. Genç yaşta hacı olan Selçuk Kasap’tan Kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinleyen Başkan Kasap, hayırlı olsun Allah kabul etsin dileklerinde bulundu.

Başkan Kasap, ziyaretinin sonunda “Ziyaretimiz bu akşam Hacı Selçuk kardeşimize nasip oldu. Orada yaşadıklarını dinledik, oradaymışız gibi  huzur bulduk. Bu vesile ile tüm hacılarımızın bu kutsal görevlerini Allah kabul etsin” diye konuştu.