10.09.2020 13:26
BAŞKAN METİN, DUYARLI DAVRANAN SOFÖR’Ü MAKAMINDA AĞIRLAYARAK TEŞEKKÜR ETTİ…


Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehrimizde dolmuş şoförlüğü yapan vatandaşın toplum yararına yapmış olduğu duyarlı davranışına sessiz kalmadı.

Geçtiğimiz günlerde Basın’da da yer alan haberle bilindiği üzere, şehrimizde dolmuş şoförlüğü yapan Mehmet Eyüpoğlu isimli vatandaşın Covid 19 tedbirleri kapsamında toplu taşıma aracına tek tuşla çalışan dezenfeksiyon sistemi yerleştirmesi şehirde yaşayan vatandaşların yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de ilgisini çekti.

Olayın basına yansımasının ardından toplum yararına gerçekleşen bu duyarlı davranış karşısında sessiz kalmayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, dolmuş şoförü Mehmet Eyüpoğlu ile başkanlık makamında bir araya gelerek tüm Rizeli hemşerileri adına kendisine teşekkür etti.

Başkan Rahmi Metin açıklamasında; “Rize Belediyesi olarak şehrimizde gerek temizlik anlamında, gerekse Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında gayretli çalışma içerisindeyiz. Bu manada Rize Belediyemizin gayretli çalışmalarının yanında, vatandaşlarımızın da konuya hassasiyetle yaklaşması, örnek alınacak adımlar atmaları bizleri daha memnun ediyor. İlimizde toplu taşıma şoförlüğü yapan arkadaşımızın aracına dezenfeksiyon tesisatı yerleştirmesi ve yolcular araçtan indiğinde aracını dezenfekte etmesi takdir edilecek bir hareket olmakla beraber, tüm kamoyuna yönelik örnek bir davranıştır. Ayrıca bu çalışma, şoför kardeşimizin aracına binen müşterilerine olan saygısının bir işaretidir. Takdir edilen bu çalışmanın ilimizde örnek teşkil ettiğini düşünüyoruz. Aynı şey şehrimizin genel temizliği anlamında da geçerlidir. Kurumlar olarak bizler her ne kadar bu konularda çalışmalarımızı yürütsek de, hep birlikte hareket etmemiz, birbirimizi destekleyici adımlar atmamız daha güzel sonuçların alınmasına vesile olacaktır. Pandemi sürecinde yaptığınız bu örnek çalışmayla kurum çalışmalarımıza destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Soru ve Görüşleriniz