18.01.2018 16:13
BAŞKANIMIZDAN ÖĞRENCİLERE “YARIYIL TATİLİ” MESAJI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, ilk ve orta dereceli okullarda başlayan yarıyıl tatili nedeniyle öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik bir mesaj yayımladı.

Başkan Kasap, öğrenci ve velilere seslenerek eğitim camiasının idareci ve öğretmenleri başta olmak üzere, öğrencilerin ve ailelerinin sağlıklı, mutlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diledi. Öğretmenlerin ve velilerin, öğrencilerimizin eğitimlerine yönelik ilgi ve alakalarının başarıyı daha da artıracağına değinerek öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Kasap mesajında şunları dile getirdi:

“Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki sizler, milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Bizi biz yapan değerlerimizi sizler koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız.

Eğitim hayatınızda yaptığınız planlar size gelecek adına yol gösterici olacaktır. Gelmek istediğiniz nokta ile ilgili yapacağınız planlı çalışmalar sizleri isteğiniz hedefe götürecektir. Tatiller dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek değildir. Bunun için tatil süresince sizi dinlendirecek, eğlendirecek ve bilgilendirecek aktivitelere yönelmeniz yararınıza olacaktır.

Sevgili evlatlarım, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla, karne heyecanınızı paylaştığımı belirtmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başarılarınızın devamını diliyor ve hepinizi gözlerinizden öperek iyi tatiller diliyorum. 

Soru ve Görüşleriniz