04.04.2018 12:52
BELEDİYE BAŞKANI KASAP’TAN ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI AKBULUT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Şoförler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa bir süre önce ilimizde yapılan Şoförler Odası seçimi sonrası Rize Şoförler Esnaf Odası Başkanı seçilen Turan Akbulut ve yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, a Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve Özel Kalem Müdürü Enes Büyük’te eşlik etti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Rize Şoförler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, “Yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, kendisine verilen görevi yeni yönetim olarak en güzel şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacaklarını “söyledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise açıklamasında, “İlimizde farklı konumlarda yöneticiler olsak bile bizler bulunduğumuz yerlerde şehrimize hizmet için varız. Bu güne kadar ortak paydalarımızla birlikte istişareler içerisinde çalışmalarımızı yürüttük bundan sonrada aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle son zamanlarda şehrimizde hızla artan trafik sorunu nedeniyle Rize Belediyesi olarak ciddi adımlar atma gayreti içerisindeyiz. Adımlarımızı atarken her kesimden insanımızın fikir ve önerileri alarak yapıyoruz. Bu sorunu el ele hep birlikte çözeceğimize inancım tamdır. Rize Şoförler Esnaf Odası Başkanımıza ve yönetimine almış oldukları bu görevde başarılar diliyorum” dedi.

Soru ve Görüşleriniz