13.12.2017 23:28
BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN “MEMİŞ ALİ USTA” İÇİN ANMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN “MEMİŞ ALİ USTA” İÇİN ANMA MESAJI

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, 1989-1994 yılları arasında Rize Belediye Başkanı olarak görev yapan Memiş Ali Usta’nın vefat yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında duygularını şu şekilde ifade etti:

“Rize’nin unutulmaz değerlerinden biri olan ve Rizelilerin gönüllerinde yer edinen Memiş Ali Usta’yı vefatının 12. yılında rahmetle anıyoruz. 14 Aralık 2005 tarihinde kaybettiğimiz Memiş Ali Usta’nın tek gayesi Rize’ye hizmet etmekti. Doğru, dürüst ve güvenilir bir kişiliğe sahip, çok iyi eğitim görmüş, idarecilik tecrübesi olan, memleketine yakışır bir Başkan olmuş ve halkı ona Derviş Ali ismini takmıştır.

Bizler de yerel yönetici olarak bu şekilde gönüllere taht kurmuş büyüklerimizi takdir edip, onların yolundan gidip; “Rize’ye ve Rizeliye” faydayı amaç edinip, hizmet odaklı ilerliyoruz. Allah, memleketine hizmet eden insanların yolunu açık eylesin, memleket sevgisini yüreklerde baki kılsın. Bu vesile ile Memiş Ali Usta ve hayata gözlerini yuman diğer Belediye Başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, saygı, sevgi ve şükran ile anıyorum.”

Soru ve Görüşleriniz